Andre gardinløsninger

Hos House of Blinds kan du finde løsninger, udover det sædvanlige. Har du feks. set den helt nye udgave af lamelgardiner, hvor lamellerne er skåret i bløde bølger?? Wave lameller hedder det nye produkt, hvor naturens vinterlandskaber, det rislene vand og vindens susen har givet inspirationen til. Med solens lys igennem lameller, er Wave lamelgardinet ikke mindre end et kunstværk.

Panel Vision er et anden revolutionerende nyt panelsystem. Paneler der kan foldes og indstilles i forskellige vinkler, så du selv kan vælge hvor meget lys du vil have ind i rummet. Panelerne parkeres halveret i den ene side, så du har hele vinduet frit. Stilfuldt og med naturlig elegance. Her kan du være kreativ med forskellige typer af stoffer og farver, som giver dig en helt unik gardinløsning.

Vil du gerne have gardiner til at kunne trække fra/for er der også en stor nyhed her. Med et helt nyt draperisystem fra Silent Gliss, kan du forvandle traditionelle gardiner til et moderne design element. Store bølger som danner et moderne formsprog og som reflekterer tidens trend indenfor interiørdesign med sine glatte og runde former.

Er du til traditionelle gardiner med læg eller rynkebånd, ja, så kan House of Blinds også lave dem til dig. I vores butikker kan du se en masse flotte og lækre gardinstoffer og vi kan give dig masser af inspiration til, at vælge det helt rigtige til dig.

Så kig forbi vores butik og lad os sammen finde gardinløsningen udover det sædvanlige til dig og din bolig.

House of Blinds ApS
CVR: 30574044

Engelsborgvej 29
2800 Kongens Lyngby