Foldegardiner

Kan du godt lide de bløde og lidt ”afslappede” former, så er det måske foldegardiner, du skal have. Det hele ligger i ordet, da du kan folde gardin. Her er der ingen begrænsninger i valg af stof, så du vælger helt selv udtrykket i dine nye foldegardiner. Skal det være tyndt feminint stof, eller skal det være vævet brokade stof?
Lad os sammen finde det rigtige stof, som passer til netop dine drømme om et foldegardin.

Kun foldegardiner i topkvalitet

Hos House of Blinds bruger vi kun de bedste leverandører. Et foldegardin er et stykke håndarbejde, som sys specielt til dig. Smukt til mindste detalje og utrolig nemt at tage ned, når det skal renses eller vaskes.
Du kan vælge mange forskellige detaljer, når du vælger foldegardiner. Vil du have syet en lille kappe i toppen af gardinet eller have syet en bort rundt i et matchende stykke stof;
Eller hvad med at fore bagsiden så den er lystæt, så du får et foldegardin til mørklægning? Der er mange detaljer, du kan vælge til og fra på med foldegardin fra House of Blinds
Foldegardinerer laves i op til 3 meter i bredden og op til 3 meter i højden.

Fjernstyret foldegardin

Når du skal folde gardinet, er der ingen lange snore i vindueskarmen. Med den endeløse snor eller kuglekæde, er dette tidligere og irriterende problem løst. Vil du kunne betjene dine foldegardiner fra sofaen, kan du også få foldegardinet med motor og fjernbetjening.

Kontakt os

Vil i høre mere om hvad vi kan tilbyde inden for foldegardinere, så er i velkomne til at ringe på
tlf. 4588 2100
– hvor vi gerne kommer ud og laver en gratis opmåling og giver et uforpligtende tilbud.

I er også meget velkomne i vores butik i Kongens Lyngby til inspiration og professionel rådgivning.

House of Blinds ApS
CVR: 30574044

Engelsborgvej 29
2800 Kongens Lyngby