JASNO Blinds

Gør ethvert rum til noget særligt med træpersienner fra JASNO.
JASNO's persienner er ikke helt almindelige træjalousier. Kvaliteten af JASNO's træpersienner ser du i de mange gennemtænkte detaljer – som andre træpersienner tit ikke har. Små ting, der gør en verden til forskel.

Med træpersienner fra JASNO skaber du en unik stemning i ethvert rum i dit hjem, som gør det nemt at lege med sollys og skygger. Til det formål er træpersienner fra JASNO i en klasse helt for sig selv. Det er næsten umuligt at trække dem skæve! Hvordan kan det lade sig gøre? 

JASNO træpersienner er kvartsavet af stammen. Det giver smukke, lange og lige lameller. Som med skodderne kan du vælge forskellige lamelbredder og en hel pallette af varme og friske farver. Det betyder, at du roligt kan kombinere træpersienner og skodder fra JASNO med hinanden, så du får din helt egen stil. 

Uanset om du har en rustik, moderne eller klassisk stil i dit hjem, passer JASNO træpersienner altid perfekt ind. Og så er de altid lavet efter mål. 

Gratis tilbud

Har du lyst til at få et gratis og uforpligtende tilbud på dine nye gardiner? Bestil er et gratis besøg af vores gardinkonsulent på tlf: 4588 2100 eller besøg vores butik i Kongens Lyngby.

Bestil opmåling

Bliv inspireret

House of Blinds ApS
CVR: 30574044