JASNO Folds

Foldegardiner fra JASNO er anderledes end de foldegardiner, du kender. De er lavet af vævet papir. Det giver foldegardiner en solid, holdbar udstråling.
Måske er trælisterne det mest iøjnefaldende ved foldegardinerne. Afpas tekstilets farve tekstilets farve efter trælisterne for at få en rolig udstråling. Eller gå lige netop efter en kontrasterende farvekombination og gør dit vindue til et virkeligt blikfang. 

Læg mærke til foldegardinernes detaljer som f.eks. de små knopper på listerne eller papiret, der er indarbejdet smukt i topskinnen. Og naturligvis passer foldegardinerne perfekt til JASNOs shutters, persienner en og lamelgardiner.

​Du designer selv dine foldegardiner

Ved at vælge mellem tre forskellige grader af transparens. Du kan vælge den halvtransparente udgave, hvor lyset trænger igennem, den lysfiltrerende variant med et subtilt lysindfald eller mørklægningsvarianten. Uanset hvad du vælger, giver sollyset dit hjem en varm glød takket være det vævede papir. 


Derefter vælger du en kombination af vævet papir, som fås i forskellige farver, og trælister. Afpas tekstilets farve tekstilets farve efter trælisterne for at få en rolig udstråling. Eller gå lige netop efter en kontrasterende farvekombination og gør dit vindue til et virkeligt blikfang. Trælisterne kan også fremstilles med forskellig for- og bagside. På den måde designer du dit foldegardin, præcis som du ønsker det.

Gratis tilbud

Har du lyst til at få et gratis og uforpligtende tilbud på dine nye gardiner? Bestil er et gratis besøg af vores gardinkonsulent på tlf: 4588 2100 eller besøg vores butik i Kongens Lyngby.

Bestil opmåling

Bliv inspireret

House of Blinds ApS
CVR: 30574044