JASNO Shutters

​Hvad er Jasno shutters?

Shutters, også kendt som indvendige skodder, egner sig optimalt til solafskærming, da du nemt kan justere lysmængde og afksærming. Shutters har justerbare, vandrette lameller, som du kan vippe, folde til siden eller åbne helt. En enestående funktionel, stilfuld og tidløs vinduesdekoration, der sætter et atmosfærisk præg på din boligindretning. 

Shutters til badeværelses- eller tagvinduer, rektangulære eller runde vinduer, dreje-vippe-vinduer eller helt almindelige vinduer? Shutters passer altid. Uanset om trekantede vinduer i tagetagen, karnap eller en bred glasskydedør i stuen. Hos JASNO er målkonfektioneret vinduesdekoration nemlig standard.

​Hvad er fordelene ved shutters?

Med shutters styrer du selv, hvor meget lys du lukker ind i boligen og hvor meget du skærmer af. Du kan nyde dagslyset med åbne paneler om dagen og beskytte dit privatliv om aftenen. Når du lukker panelerne, kan du med den rette justering af lamellerne lade lyset komme ind, mens du afskærmer for nysgerrige blikke udefra. 

Der er utallige muligheder at lege med lyset, og shutters er den perfekte løsning til ethvert vindue. Uanset vinduesform er shutters altid skræddersyede og egnet til alle slags vinduer og værelser. 

Udover de praktiske egenskaber og den høje kvalitet, udgør shutters altid et stilfuldt element i din boligindretning. Du vil forlene din bolig med et eksklusivt præg, der alt efter det valgte design passer til enhver indretning

Gratis tilbud

Har du lyst til at få et gratis og uforpligtende tilbud på dine nye gardiner? Bestil er et gratis besøg af vores gardinkonsulent på tlf: 4588 2100 eller besøg vores butik i Kongens Lyngby.

Bestil opmåling

Bliv inspireret

House of Blinds ApS
CVR: 30574044