JASNO Swings

JASNO's lamelgardiner er stilfuld og praktisk vinduesbeklædning til bl.a. vinduer i stue, køkken eller kontor. De er desuden ideelle som rumdelere. Det unikke ved JASNO Swings er, at du kan indstille dem forskelligt. Lamellerne bringes nemlig i bevægelse skiftevis med kun én kæde. På den måde opstår der en smuk harmonisk og overraskende 3D-effekt. Det er nu endnu sjovere at lege med lyset!

JASNO's lamelgardiner er ikke bare almindelige lodrette lameller. Med det enestående og originale drejesystem får du et typisk JASNO-produkt, der giver lameller nyt liv med passion og øje for detaljen. JASNO lamelgardiner har fået en iF Award og en GIO Award for deres karakteristiske design!

Vælg fra den smukke pallette af smarte farver og grundfarver og stoffer, eller vælg kontrast med to forskellige lamelfarver, der bevæger sig skiftevis. Når du har valgt blandt de forskellige muligheder, fremstilles lamelgardinerne efter mål ligesom JASNO shutters, persienner og foldegardiner

Gratis tilbud

Har du lyst til at få et gratis og uforpligtende tilbud på dine nye gardiner? Bestil er et gratis besøg af vores gardinkonsulent på tlf: 4588 2100 eller besøg vores butik i Kongens Lyngby.

Bestil opmåling

Bliv inspireret

House of Blinds ApS
CVR: 30574044