Milano markiser

Milano markiser er opbygget i en let og enkel konstruktion. Armene er udført i aluminium og med stålkæder. Milano er en meget kompakt markise, og er derfor yderst velegnet hvor pladsforholdene er små. Trods den kompakte konstruktion er der alligevel blevet plads til at indbygge en tagrende i forbommen, der sørger for at lede vandet ud i begge sider.


Er markisen rullet ind i våd eller fugtig tilstand, er dette ikke noget problem. På undersiden af kassetten er der nemlig lavet huller, så evt. vand ikke samles, men ledes ud af markisekassetten.


Milano markiser er velegnet til montering såvel frit som under udhæng og kan monteres på mur eller spær. Leveres standard med motor og fjernbetjening, og selvfølgelig med mulighed for tilslutning af sol- og vindstyringer. Milano markisen leveres i op til 5 meter i bredden og 3 meter i udfald eller i op til 6 meter i bredden og 2 meter i udfald. Stellet på din nye milano markiser fra Faber er pulver lakeret og kan leveres i alle ral farver. Dugen er et kapitel for sig selv, men også her er det den bedste kvalitet og findes i 160 forskellige farver og mønstre. Så er du til ensfarvet hvid eller striber i regnbuens farver, så er der nok at vælge imellem. Du får 5 års garanti på din markise, men du kan godt regne med, under normale forhold, at du har markise i op imod 25 år, og skulle du få lyst til at få en anden farve dug på senere, kan den selvfølgelig udskiftes


Markiserne leveres standard med motor og radiostyret fjernbetjening, så kan du betjene dine markiser inden for en rækkevidde på 200 meter, og både ude- og indenfor. Din nye markise kan også tilkobles en sol- og vindvogter, så kan vejret styre din markise, så du får maksimal udnyttelse af den, også selv om du ikke er hjemme.


House of Blinds ApS
CVR: 30574044

Engelsborgvej 29
2800 Kongens Lyngby