Lido

Lido er en meget traditionel markise med en enkel konstruktion. Det er en robust og vejrbestandig markise med arme i aluminium og en kraftig stålkæde.

Trods den enkle opbygning sikrer det kraftige bære- og dugrør, at markisen ved blæst ikke vrider sig. Lido leveres standard uden dækskærm, og er derfor bedst egnet til at sidde under udhæng eller anden form for dæk.

Alternativt kan der til vælges en dækskærm, for beskyttelse af markisen, når den ikke er i brug. Lido leveres standard med lige – eller bølget tunge afslutning.

Lido leveres standard med motor og fjernbetjening, og selvfølgelig med mulighed for tilslutning af sol- og vindstyringer, men kan også leveres med manuel drejestang. Lido markisen leveres i op til 6,5 meter i bredden og 3,5 meter i udfald.

Stellet på din nye markise fra Faber er pulver lakeret og kan leveres i alle ral farver. Dugen er et kapitel for sig selv, men også her er det den bedste kvalitet og findes i 160 forskellige farver og mønstre. Så er du til ensfarvet hvid eller striber i regnbuens farver, så er der nok at vælge imellem. Du får 5 års garanti på din markise, men du kan godt regne med, under normale forhold, at du har markise i op imod 25 år, og skulle du få lyst til at få en anden farve dug på senere, kan den selvfølgelig udskiftes

Markiserne leveres standard med motor og radiostyret fjernbetjening, så kan du betjene dine markiser inden for en rækkevidde på 200 meter, og både ude- og indenfor. Din nye markise kan også tilkobles en sol- og vindvogter, så kan vejret styre din markise, så du får maksimal udnyttelse af den, også selv om du ikke er hjemme.

Lido er den helt enkle markise

House of Blinds ApS
CVR: 30574044

Engelsborgvej 29
2800 Kongens Lyngby