Plissegardiner

Plissegardiner er en fantastisk gardinløsning, hvis du gerne vil have, at dine gardiner skal ”forsvinde”, når du ikke skal bruge dem. Med sine smalle top- og bundlister og det plisserede stof imellem disse, fylder det kun ganske få centimeter, når det er trukket op.

Stort udvalg af stof til plissegardiner

Stoffet til plissegardinere fås i hundredevis af farver og mønstre og flere forskellige liste farver. Vi leverer den klassiske plisse der folder i 20 mm folder og, den meget stilrene og elegante  “Duette” plisse der leveres med “usynlige” snore. Om du vælger transparent stof, mørklægningsstof eller noget midt imellem, så er plissegardiner utroligt fleksible og kan passe til næsten alle vinduer. Så er dit vindue trekantet, trapezformet, har buet eller skrå overkant eller er det ovenlysvinduer, ja, så er plissegardiner den perfekte løsning.

Plissegardiner kan også fås udspændt på snore, så du kan betjene dit gardin både oppe- og nedefra. Den perfekte løsning, hvis du nogle gange har behov for at afskærme den nederste del af dit vindue eller dør og gerne vil have lys inden foroven.

Plissegardine med uendelige muligheder

Plissegardiner kan laves i næsten alle mål og størrelser, dog er der begrænsninger på størrelsen alt efter de mange forskellige modeller på plissegardinet. Plissegardinere kan betjenes med motor og fjernbetjening; snor; kæde eller håndtag.

Besøg vores butik

Se de mange muligheder i vores butik i Kongens Lyngby og lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dine behov.

I er også velkomne til at kontakte os telefonisk på +45 45882100 hvor vi kan aftale en dag hvor vi kommer ud og lave en gratis opmåling og giver et tilbud.

Firmainformation

House of Blinds ApS
CVR: 30574044

Adresseinformation

Engelsborgvej 29
2800 Kongens Lyngby

Kontaktinformation