Rullegardiner

Rullegardiner er blevet moderne igen! Med sit meget enkle udtryk, men også meget funktionelle stil, er rullegardiner kommet for at blive. Du kan vælge det helt tynde lærred, hvor du kan se igennem, hvis du har en smuk udsigt eller bare gerne vil have lyset ind i dine stuer.

Hvis du gerne vil sove længe og lukke lyset ude, er det mørklægningsgardiner, du skal vælge. Der findes mange farver, og hvis du vælger et pyntebånd forneden, kan du få lavet en ekstra fin detalje på mørklægningsgardiner. Mulighederne er mange, hos House of Blinds kan du se de fleste. Se blandt meget andet Stila´s flotte detaljer med ” tailormade ” løsninger med mange flotte detaljer

 

Motorstyret rullegardin

Vil du kunne styre dine rullegardiner fra sofaen eller fra sengen, kan du få motor og en fjernbetjening til gardinerne.

Du kan også vælge at betjene dine rullegardiner, med den ”gammel dags” fjeder og et nedtræk i mange forskellige klassiske, smarte eller stilrene udgaver eller du kan vælge kædetræk som placeres i højre eller venstre side og er enten i stål eller matchende farve til rullegardinslærred.

 

Kontakt os eller besøg vores butik

Har i lyst til at høre nærmere om hvad vi kan tilbyde inden for rullegardiner eller ønsker rådgivning, så er i velkomne i vores butik i Kongens Lyngby ligesom i også er meget velkomne til at ringe på tlf. 4588 2100.

Firmainformation

House of Blinds ApS
CVR: 30574044

Adresseinformation

Engelsborgvej 29
2800 Kongens Lyngby

Kontaktinformation