Firenze markiser fra Faber

Fabers Firenze markiser er en elegant markise opbygget i en holdbar konstruktion, som gør markisen robust og særdeles vejrbestandig. Den komplet lukkede kassette sikrer 100 % beskyttelse af arme og dug.

Firenze markiser kan leveres med lysstofrør eller spot – terrassevarmer og/ eller rullegardin i forbommen. Lyset i forbommen giver et hyggeligt lys på din terrasse, når markisen er kørt ud og en smuk facadebelysning, når markisen er kørt ind. Kombiner dette med et rullegardin i forbommen, og du skærmer mod duggen og forlænger derved sommeraftenerne endnu mere. I dagtimerne sørger rullegardinet i forbommen for, at du ikke bliver blændet, når solen står lavt, og er samtidig med til at beskytte dit interiør mod solens falmende stråler.

Specifikationer for Firenze markiser

Firenze markiser er velegnede til montering såvel frit som under udhæng og kan monteres på mur eller spær. De leveres kun med motor med fjernbetjening, og selvfølgelig med mulighed for tilslutning af sol- og vindstyringer.

Firenze leveres i op til 7 meter i bredden og 4 meter i udfald. Kan yderligere sammenkobles i op til 13,9 meter i bredden. Stellet på din nye markise fra Faber er pulverlakeret og kan leveres i alle ral farver. Dugen er et kapitel for sig selv, men også her er det den bedste kvalitet og findes i 160 forskellige farver og mønstre. Så uanset om du er til ensfarvet hvid eller striber i regnbuens farver, er der nok at vælge imellem. Du får 5 års garanti på din markise, men du kan godt regne med, under normale forhold, at du har markise i op imod 25 år, og skulle du få lyst til at få en anden farve dug på senere, kan den selvfølgelig udskiftes.

Markiserne leveres standard med motor og radiostyret fjernbetjening, så kan du betjene dine Firenze markiser inden for en rækkevidde på 200 meter, og både ude- og indenfor. Din nye markise kan også tilkobles en sol- og vindvogter, så kan vejret styre din markise, så du får maksimal udnyttelse af den, også selv om du ikke er hjemme.

Firenze er markisen udover det sædvanlige..

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din markise

Er du interesseret i at høre mere, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på Firenze markiser, er du velkommen til at ringe på telefon 45 88 21 00 eller skrive til vores e-mail mail@house-of-blinds.dk. Bestil et gratis besøg af vores gardinkonsulent, der tager ud til alle kunder i København og omegn samt hele Sjælland. Du kan også kigge forbi vores gardinbutik i Kongens Lyngby.

Se også vores Milano markiser, Monaco markiser og Sienna markiser.

House of Blinds ApS
CVR: 30574044