Duo Roller

Stilas Duo Roller er en videreudvikling af rullegardinet, som giver et langt mere fleksibelt lysindfald. Ligesom persiennen skal Duo Rolleren nemlig kun justeres og ikke trækkes helt op for at ændre lysforholdene. Det dobbelte stoflag af stribet stof bevæger sig modsat af hinanden og skifter dermed mellem blødt lys-indfald og totalt privatliv.


Vores Duo Roller fra danske Stila fås i et smukt udvalg af afdæmpede farver og diskrete strukturer, samt med mulighed for forskellige gennemsigtigheder fra lystransmitterende til mørklæggende. Duo Roller giver mulighed for at skabe et helt unikt udtryk.

Perfekt til funkis

Med sine vandrette striber og funktionelle natur passer den unikke Duo Roller perfekt til nutidens funkisbyggerier. De rette linjer understøtter arkitekturen til perfektion, mens de mange forskellige stoffer enten falder i ét med væggen eller får lov at stå frem og komplimenterer indretningen.


Vil du kunne styre din nye Duo Rolelr fra sofaen eller fra sengen, kan du få den med motor og fjernbetjening til en lille merpris. Leder du efter din næste gadget kan dine gardiner også styres fra app.

Gratis tilbud

Har du lyst til at få et gratis og uforpligtende tilbud på dine nye gardiner? Bestil er et gratis besøg af vores gardinkonsulent på tlf: 4588 2100 eller besøg vores butik i Kongens Lyngby.

Bestil opmåling

Bliv inspireret

House of Blinds ApS
CVR: 30574044