Monaco markiser i mange forskellige farver og mønstre

Monaco markiser er den super elegante og kompakte markise.

Monaco markisen har en hel række tekniske fordele og finesser – for eksempel den indbyggede tagrende i forbommen og den komplet lukkede kassette, der beskytter markisearmene og dugen fuldstændigt, når markisen er kørt ind. En lille børste i kassettens lukkede system, gør dugen ren når markisen køres ind.

Specifikationer for Monaco markiser

Markisearmene er de stærkeste inden for markiser til terrasse i en særlig konstruktion med indbyggede dobbeltfjedre og kæder. Trods alt dette, er vores Monaco markiser yderst kompakte, elegante og stilrene, og de passer perfekt, hvor pladsforholdene er små. Monaco markiser leveres i op til 7 meter i bredden og 4 meter i udfald. Kan yderligere sammenkobles i op til 14 meter i bredden.

Monaco markiser er velegnede til montering såvel frit som under udhæng på mur eller spær. De leveres som standard med motor og radiostyret fjernbetjening, så kan du betjene dine markiser inden for en rækkevidde på 200 meter både ude- og indenfor. Du har selvfølgelig også mulighed for tilslutning af sol- og vindstyringer eller el-varmer. Så kan vejret styre din markise, så du får maksimal udnyttelse af den, også selv om du ikke er hjemme.

Stellet på Monaco markiser fra Faber er pulverlakeret og kan leveres i alle ral farver. Dugen er et kapitel for sig selv, men også her er det den bedste kvalitet og findes i 160 forskellige farver og mønstre. Så er du til ensfarvet hvid eller striber i regnbuens farver, så er der nok at vælge imellem. Du får 5 års garanti på din markise, men du kan godt regne med, under normale forhold, at du har din markise i 25 år, og skulle du få lyst til at få en anden farve dug senere, kan den selvfølgelig udskiftes.

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 45 88 21 00 eller e-mail mail@house-of-blinds.dk for at høre mere eller bestille et besøg af vores gardinkonsulent. Vi kommer gerne ud til dig i København og omegn eller på resten af Sjælland og giver dig et uforpligtende tilbud på Monaco markiser.

Du kan også altid kigge forbi vores gardinbutik i Kongens Lyngby.

Se også vores Milano markiser, Sienna markiser og Firenze markiser

House of Blinds ApS
CVR: 30574044