Brustor markiser

En Brustor markise, er muligvis den sidste markise du nogensinde vil købe. Dels fordi du bliver så glad for din nye markise med elektrisk betjening via fjernbetjening eller app, og dels fordi kvaliteten af markisen er så høj. Med 5 års garanti på motor og mekaniske dele, samt 10 års garanti på dugen er du sikret en markise, der kommer til at pryde din terrasse årtier frem, såfremt du passer godt på den.


Brustor markiser passer til alle danske terrasser. Med mange forskellige modeller, der hver har sin bestemte fordel, hjælper vi dig med at finde den helt rigtige markise til dine behov. Stor terrasse? Brustor markiser kan produceres i helt op til 15 meters bredde.

Forlæng sæsonen

Vidste du, at man kan forlænge ude-sæsonen med en ny markise? Ved at tilvælge terrassevarmer og LED belysning til din nye Brustor markise kan du skabe en lun og behagelig atmosfære under markise i årets koldere måneder og derved forlænge ude-sæsonen fra tidligt forår til langt ud i efteråret.


Har du overvejet om du vil betjene din markise med fjernbetjening, app, eller begge dele? For blot 1.295,- kan du tilvælge app-styring til din nye markise, som samtidig giver mulighed for at tilknytte bl.a. belysning fra Philips Hue.

Gratis tilbud

Har du lyst til at få et gratis og uforpligtende tilbud på dine nye gardiner? Bestil er et gratis besøg af vores gardinkonsulent på tlf: 4588 2100 eller besøg vores butik i Kongens Lyngby.

Bestil opmåling

House of Blinds ApS
CVR: 30574044