Gardinløsninger

Gardiner skaber boligen

Valg af gardiner er en vigtig beslutning og bør ikke blot vælges tilfældigt. Gardiner giver ikke blot afskærmning for solen men er med til at skabe en bolig og den stil, der skal anlægges i ethvert rum, ligesom de er med til at skabe varme og atmosfære i boligen. Derfor er det vigtigt at finde de helt rigtige gardinløsninger, så du får den rette sammenhæng mellem rummene og skaber en helhed.

Hos House of Blinds laver vi unikke gardinløsninger i tæt dialog med vores kunder. Vi lytter til dine ønsker og behov inden for gardiner og kommer med gode råd og kompetent vejledning i de forskellige typer.

Søger du den perfekte gardinløsning, så kom ind forbi House of Blinds – Vi har et stort udvalg i gardiner, der understreger din stil og boligindretning. Vi ligger i Lyngby i området omkring Charlottenlund, Holte og Virum.

Vi tilbyder forskellige gardinløsninger:

Kom ind til en uformel snak

Hvad enten du er til utraditionelle gardinløsninger eller mere klassiske gardiner, kan vi finde den helt rigtige løsning til dine behov. Kom ind i butikken og få en snak om, hvad vi kan tilbyde dig, så finder vi sammen de helt rigtige gardinløsninger med de perfekte gardiner.

House of Blinds ApS
CVR: 30574044