Foldegardiner for enhver smag forhandles

Kan du godt lide de bløde og lidt ”afslappede” former, så er det måske foldegardiner, du skal have. Det hele ligger i ordet, da du kan folde gardinet. Her er der ingen begrænsninger i valg af stof, så du vælger helt selv udtrykket i dine nye foldegardiner. Skal det være tyndt feminint stof, eller skal det være vævet brokade stof?

Lad os sammen finde det rigtige stof, som passer til netop dine drømme om et foldegardin.

Kun foldegardiner i topkvalitet

Hos House of Blinds i Lyngby bruger vi kun de bedste leverandører. Et foldegardin er et stykke håndarbejde, som sys specielt til dig. Smukt til mindste detalje og utrolig nemt at tage ned, når det skal renses eller vaskes.

Du kan vælge mange forskellige detaljer, når du vælger foldegardiner. Vil du have syet en lille kappe i toppen af gardinet eller have syet en bort rundt i et matchende stykke stof?

Eller hvad med at fore bagsiden, så den er lystæt, så du får et foldegardin til mørklægning? Der er mange detaljer, du kan vælge til og fra på med foldegardiner fra House of Blinds.

Foldegardiner fremstilles efter mål i op til 3 meter i bredden og op til 3 meter i højden. Vi leverer til kunder i København og resten af Sjælland.

Fjernstyret foldegardin

Når du skal folde gardinet, er der ingen lange snore i vindueskarmen. Med den endeløse snor eller kuglekæde er dette tidligere og irriterende problem løst. Vil du kunne betjene dine foldegardiner fra sofaen, kan du også få foldegardinet med motor og fjernbetjening.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på foldegardiner

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for gardiner, så er du velkommen til at ringe på telefon

45 88 21 00 eller skrive til vores e-mail mail@house-of-blinds.dk.

Vi kommer gerne ud og foretager en gratis opmåling samt giver et uforpligtende tilbud.

Du er også meget velkommen i vores gardinbutik i Kongens Lyngby til inspiration og professionel rådgivning.

Se også vores lamelgardiner

House of Blinds ApS
CVR: 30574044