Milano markiser i 160 forskellige farver

Milano markiser er opbygget i en let og enkel konstruktion. Armene er udført i aluminium og med stålkæder. Milano er en meget kompakt markise til eksempelvis en terrasse eller altan, og er derfor yderst velegnet hvor pladsforholdene er små. Trods den kompakte konstruktion er der alligevel blevet plads til at indbygge en tagrende i forbommen, der sørger for at lede vandet ud i begge sider.

Er markisen rullet ind i våd eller fugtig tilstand, er dette ikke noget problem. På undersiden af kassetten er der nemlig lavet huller, så evt. vand ikke samles, men ledes ud af markisekassetten.

Specifikationer på Milano markiser

Milano markiser er velegnet til montering såvel frit som under udhæng og kan monteres på mur eller spær. Leveres standard med motor og fjernbetjening, og selvfølgelig med mulighed for tilslutning af sol- og vindstyringer.

Milano markisen leveres i op til 5 meter i bredden og 3 meter i udfald. Stellet på vores Milano markiser fra Faber er pulverlakeret og kan leveres i alle RAL farver.

Dugen er et kapitel for sig selv, men også her er det den bedste kvalitet og findes i 160 forskellige farver og mønstre. Så er du til ensfarvet hvid eller striber i regnbuens farver, så er der nok at vælge imellem. Du får 5 års garanti på din markise, men du kan godt regne med, under normale forhold, at du har markise i op imod 25 år, og skulle du få lyst til at få en anden farve dug på senere, kan den selvfølgelig udskiftes

Markiserne leveres standard med motor og radiostyret fjernbetjening, så kan du betjene markisen inden for en rækkevidde på 200 meter, og både ude- og indenfor. Din nye markise kan også tilkobles en sol- og vindvogter, så vejret kan styre din markise, så du får maksimal udnyttelse af den, også selv om du ikke er hjemme.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 45 88 21 00 eller e-mail mail@house-of-blinds.dk for at indhente et uforpligtende tilbud på vores Milano markiser, eller for at bestille et besøg af vores gardinkonsulent. Du er selvfølgelig også velkommen i vores gardinbutik i Kongens Lyngby.

Vores gardinkonsulent tager ud til alle i blandt andet København og omegn samt det øvrige Sjælland.

Se også vores Monaco markiser, Sienna markiser og Firenze markiser.

House of Blinds ApS
CVR: 30574044