Prostor parasoller

En Prostor parasol, er det ypperste indenfor parasoller. Dels fordi det brede udvalg af parasoller giver dig funktionaliteter du aldrig havde drømt om, og dels fordi kvaliteten er blandt markedets absolut bedste. Med 5 års garanti på hardware og mekaniske dele er du sikret en parasol, der kommer til at pryde din terrasse årtier frem, såfremt du passer godt på den.


Prostor parasoller passer til alle danske terrasser. Med mulighed for både fritstående og vægmonterede modeller har du de bedste vilkår for at skabe optimal solafskærmning på enhver terrasse.

Funktionalitet som ingen anden

Vidste du, at man kan forlænge ude-sæsonen med en ny parasol? Ved at tilvælge terrassevarmer og LED belysning til din nye Prostor parasol kan du skabe en lun og behagelig atmosfære på terrassen i årets koldere måneder og derved forlænge ude-sæsonen fra tidligt forår til langt ud i efteråret.


Har du en stor terrasse kan du få koblede modeller, der med op til 4 parasoller på én stang kan overdække op til 37,8 m2.

Gratis tilbud

Har du lyst til at få et gratis og uforpligtende tilbud på dine nye gardiner? Bestil er et gratis besøg af vores gardinkonsulent på tlf: 4588 2100 eller besøg vores butik i Kongens Lyngby.

Bestil opmåling

House of Blinds ApS
CVR: 30574044