Lamelgardiner til store vinduer

Lamelgardiner er en perfekt løsning, hvis du har store vinduer og gerne vil kunne styre indkig og lyset i din bolig. Med masser af forskellige farver, kvaliteter og lamelbredder kan du skabe din helt personlige stil og tilpasse gardinerne til netop dit vindue.

Vidste du at lamelgardiner kan laves helt op til 7 meter i bredden og 6 meter i højden? Med lamelgardiner fra Stila får du ydermere muligheden for at få lamelgardiner til skråvinduer og karnapper.​

Bæredygtige lameller

Kan man fremstille lamelgardiner med brandsikre dessiner, antibakterielle overflader, eller stof lavet af genanvendte plastikflasker? Det kan danske Stila! 

I deres kollektion af lamelgardiner findes der gardiner certificeret med både Greenguard Gold, vugge-til-vugge og Microban. 

Flaskerne bliver indsamlet i naturen og herefter omdannet til seks forskellige stoffer til brug i både lamelgardiner og rullegardiner.​

Kontakt os for et gratis tilbud på lamelgardiner

Kunne du tænke dig et gratis og uforpligtende tilbud på dine nye lamelgardiner? Så kontakt os og bestil et gratis besøg af vores gardinkonsulent. Du kan enten ringe til os på telefon 45 88 21 00, eller du kan skrive til vores e-mail mail@house-of-blinds.dk. Vi modtager dig også gerne i vores gardinbutik i Kongens Lyngby.

Vi leverer gardiner til kunder i København og på hele Sjælland.

Se også vores foldegardiner og panelgardiner

JASNO Lamelgardiner ​

JASNO's lamelgardiner er ikke bare almindelige lodrette lameller. Med det enestående og originale drejesystem får du et typisk JASNO-produkt, der giver lameller nyt liv med passion og øje for detaljen. Vælg fra den smukke pallette af smarte farver og grundfarver og stoffer, eller vælg kontrast med to forskellige lamelfarver, der bevæger sig skiftevis. Når du har valgt blandt de forskellige muligheder, fremstilles lamelgardinerne efter mål.

House of Blinds ApS
CVR: 30574044