Sienna markiser i elegante linjer og bløde former

Elegante linjer, bløde former og solid teknologi kendetegner vores Sienna markiser. Dækskærmen er monteret med børster, der rengør dugen, når markisen køres ind. Sienna markiser kan leveres med indbygget rullegardin i forbommen. Rullegardinet gør, at du ikke bliver blændet, når solen står lavt. Sienna markisen kan også leveres med 3 eller 5 halogenspot, og eventuelt med lysdæmper. Det giver et hyggeligt lys på din terrasse, når markisen er kørt ud – og en smuk facadebelysning, når markisen er kørt ind. Sienna markise kan også, som den eneste af sin slags, leveres med et knæk på forbommen. Dette giver mulighed for evt. regnvand også i større mængder, kan løbe af dugen.

Specifikationer for Sienna markiser

Sienna markiser er velegnede til montering såvel frit som under udhæng og kan monteres på enten mur eller spær. Leveres standard med motor og fjernbetjening, og selvfølgelig med mulighed for tilslutning af sol- og vindstyringer. Sienna markisen leveres i op til 7,10 meter i bredden og 4 meter i udfald. Kan yderligere sammenkobles i op til 14 meter i bredden.

Stellet på vores Sienna markiser fra Faber er pulverlakeret og kan leveres i alle ral farver. Dugen er et kapitel for sig selv, men også her er det den bedste kvalitet og findes i 160 forskellige farver og mønstre. Så er du til ensfarvet hvid eller striber i regnbuens farver, så er der nok at vælge imellem. Du får 5 års garanti på din markise, men du kan godt regne med, under normale forhold, at du har markise i op imod 25 år, og skulle du få lyst til at få en anden farve dug på senere, kan den selvfølgelig udskiftes.

Markiserne leveres som standard med motor og radiostyret fjernbetjening, så du kan betjene dine Sienna markiser inden for en rækkevidde på 200 meter, og det gælder både ude- og indenfor. Din nye markise kan også tilkobles en sol- og vindvogter, så kan vejret styre din markise, så du får maksimal udnyttelse af den, også selv om du ikke er hjemme.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på Sienna markiser, er du velkommen til at kontakte os på telefon 45 88 21 00 eller e-mail mail@house-of-blinds.dk. Bestil et besøg af vores gardinkonsulent, der tager ud til kunder i bl.a. København og på det øvrige Sjælland eller kig forbi vores gardinbutik i Kongens Lyngby.

Se også vores Milano markiser, Monaco markiser og Firenze markiser.​

House of Blinds ApS
CVR: 30574044