Brustor pergola

Hvis du nogensinde har ejet en pergola, behøver vi ikke foreklare dig hvorfor netop dette kan være den ultimative tilføjelse til din terrasse. Hvad end det er sommer eller efterår, regn eller solskin, varmt eller koldt, så kan en skræddersyet pergola gøre mere ud af din terrasse. Med 5 års garanti på motor og mekaniske dele, samt 10 års garanti på dugen er du sikret en pergola, der kommer til at pryde din terrasse årtier frem, såfremt du passer godt på den.


En Brustor pergola passer til alle danske terrasser og haver. Med flere forskellige modeller, der hver har sin bestemte fordel, hjælper vi dig med at finde den helt rigtige pergola til dine behov.

Forlæng sæsonen

Vidste du, at man kan forlænge ude-sæsonen med en ny pergola? Ved at tilvælge terrassevarmer og LED belysning til din nye Brustor pergola kan du skabe en lun og behagelig atmosfære under pergolaen i årets koldere måneder og derved forlænge ude-sæsonen fra tidligt forår til langt ud i efteråret.
Har du overvejet om du vil betjene din pergola med fjernbetjening, app, eller begge dele? For blot 1.295,- kan du tilvælge app-styring til din nye pergola, som samtidig giver mulighed for at tilknytte bl.a. belysning fra Philips Hue.

Gratis tilbud

Har du lyst til at få et gratis og uforpligtende tilbud på dine nye gardiner? Bestil er et gratis besøg af vores gardinkonsulent på tlf: 4588 2100 eller besøg vores butik i Kongens Lyngby.

Bestil opmåling

House of Blinds ApS
CVR: 30574044