Leverandører

Stila

I Stila har vi fundet vores ideelle samarbejdspartner indenfor innovative, trendsættende og moderigtige gardinløsninger. I samarbejde med Stila kan vi derfor tilbyde dig solafskærmning ud over det sædvanlige.

Stila udvikler gardindesigns med passion for din unikke og personlige stil kombineret med et godt og solidt håndværk. Gardiner er et bærende element i indretningen og udgør en grundsten i at skabe en helt speciel og ønsket atmosfære i hjemmet. Derfor har Stila allieret sig med førende trendforskere, der inspireret af mode- og livsstilstendenserne på det skandinaviske marked, har skabt helt unikke og tidsvarende designs i deres kollektioner. Med et exceptionelt fokus på detaljen i designet og en høj funktionalitet er ambitionen helt tydelig: at skabe gardin-løsninger, der vil gøre en forskel for dig i dit hjem.

Hos House of Blinds kan du opleve de nyeste kollektioner og blive guidet til at finde de helt rigtige Stila produkter for dig.              logo_stila_pijl-300x108

Faber

House of Blinds bruger også Faber som en af vores leverandører på solafskærmning og gardinløsninger. Faber er en virksomhed, med stolte traditioner. Hos Faber produceres gardinløsninger i en klasse og kvalitet, som er i top på det danske marked. Faber er dit logiske valg, når du skal have en lækker markise til dit hus eller du ønsker en spændende og anderledes gardinløsning i dit hjem eller på din arbejdsplads. Vil du se det største udvalg af Fabers produkter i lækre og inspirerende omgivelser og samtidige få professionel rådgivning af medarbejdere, som ved alt om Fabers produkter, så er House of Blinds dit bedste valg.

​JASNO

Hos House of Blinds forhandler vi JASNO Shutters, Blinds, Folds og Swings. Vi er en nøje udvalgt og uddannet forhandler af JASNOs målkonfektionerede produkter, der er kendetegnet ved høj kvalitet, som altid resulterer i en stilfuld og unik løsning.

​Shutters, også kendt som indvendige skodder, er en enestående funktionel, stilfuld og tidløs vinduesdekoration, der sætter et atmosfærisk præg på din boligindretning.

​Kvaliteten af JASNOs Blinds ser du i de mange gennemtænkte detaljer – som andre træpersienner tit ikke har. Små ting, der gør en verden til forskel.

JASNOs unikke lamelgardiner Swings bringes i bevægelse skiftevis med kun én kæde. På den måde opstår der en smuk harmonisk og overraskende 3D-effekt.

JASNO Folds er anderledes end de foldegardiner, du kender. De er lavet af vævet papir med synlige trælister, der giver en naturlig og solid udstråling.

(www.jasnoshutters.dk)

Velux:

House of Blinds forhandler alle solafskærmningsprodukter fra Velux. Kom ind til os og se de mange løsninger. (www.velux.dk)

Stof leverandører:

Jab (www.jab.de)

Carlucci (www.carlucci.com)

Chivasso (www.chivasso.com)

Romo (www.romofabrics.com)

Pagunette (www.pagunette.dk)

Designers Guild (www.designersguild.com)

Christian Lacroix (www.christian-lacroix.com)

William Yeoward (www.williamyeoward.com)

Casadeco (www.casadeco.fr)

Camengo (www.camengo.com)

Casamance (www.casamance.fr)

Ado Nordic (www.adonordic.com)​

House of Blinds ApS
CVR: 30574044