Plissegardiner for enhver smag

Plissegardiner er en fantastisk gardinløsning, hvis du gerne vil have, at dine gardiner skal ”forsvinde”, når du ikke skal bruge dem. Med sine smalle top- og bundlister, og det plisserede stof imellem disse, fylder det kun ganske få centimeter, når det er trukket op – samtidig med at de er aldeles flotte, når de er trukket ned.

Stoffet til plissegardiner fås i hundredvis af farver og mønstre, samt med mange forskellige transparenser. Helt fra næsten gennemsigtige stoffer, der blot filtrerer det skarpe lys fra, og til de næsten mørklæggende stoffer, der giver effektiv solafskærmning. Leder du efter mørklægning, bør du dog overveje Dupli gardiner i stedet.​

Gardiner til ethvert vindue

Plissegardiner er utroligt fleksible og kan tilpasses efter mål til at kunne passe til alle vinduer. 

Så er dit vindue trekantet, trapezformet, har buet eller skrå overkant, eller er det ovenlysvinduer, ja, så er plissegardiner den perfekte løsning.

Plissegardiner fra danske Stila kan fås med såkaldt “fri parkering”, hvor du kan betjene dit gardin både oppe- og nedefra. 

Fri parkering er den perfekte løsning, hvis du ønsker fuld kontrol over afskærmning og udsyn.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på plissegardiner

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på dine nye plissegardiner? 

Bestil et gratis besøg af vores gardinkonsulent på telefon 45 88 21 00 eller e-mail mail@house-of-blinds.dk. Du kan også kigge forbi vores gardinbutik i Kongens Lyngby.

Vi leverer gardinløsninger for kunder i bl.a. København og resten af Sjælland.

Se også vores rullegardiner og persienner

Bliv inspireret

House of Blinds ApS
CVR: 30574044