Persienner fra Stila

Den danske persienne er en klassiker af en årsag. Med sit store farveudvalg, komfortable betjening og lange holdbarhed er man sikret en gardinløsning, der er både flot og funktionel. 

Hos House of Blinds i Lyngby har vi persienner fra danske Stila, der siden 1949 har leveret kvalitet og design til danskernes vinduer.

Stilas persienner er alle produceret af 98 % genbrugt aluminium, hvilket betyder, at persiennerne er et bæredygtigt valg af solafskærmning.​

Vi har persienner i alle størrelser

Persiennerne fås med flere bredder af lameller – fra helt smalle 16 mm til markante 70 mm – hvilket gør persiennerne velegnet til både små som store vinduer. Persiennerne kan faktisk laves helt op til 4 meters bredde.

Typisk betjenes en persienne med enten snor og drejestang, men fås også med både cordless greb, elektrisk betjening eller med kæde. 

Sammen finder vi den rigtige løsning til netop dit behov.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 45 88 21 00 eller e-mail mail@house-of-blinds.dk, hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på dine nye persienner, eller hvis du ønsker at bestille et gratis besøg af vores gardinkonsulent.

Du kan selvfølgelig også besøge vores gardinbutik i Kongens Lyngby. Vi tilbyder gardinløsninger til alle kunder i København-området og på det øvrige Sjælland.

Se også vores plissegardiner og rullegardiner

House of Blinds ApS
CVR: 30574044