Panelgardiner som alternativ til fortræksgardiner

Panelgardiner er det gode alternativ til de traditionelle fortræksgardiner. Panelgardinets udtryk er enkelt, stramt og stilrent, hvilket gør, at de passer perfekt til moderne og stilrene vinduespartier. 

Med høj funktionalitet og fleksibilitet giver panelgardinerne dig mulighed for at tilpasse dit gardin til dine behov. Panelerne fås i bredder fra 40 cm til 120 cm og skinnerne i op til 6 meter.

Du kan få panelgardiner, der betjenes ved blot at flytte det enkelte panel uafhængigt, eller du kan vælge, at panelerne sidder sammen, og du betjener dem med snoretræk eller med en førerstang. 

I vores gardinbutik i Lyngby kan du opleve panelgardinerne i funktion.​

Mix og match dine gardiner

Ensfarvede panelgardiner er smukke og enkle, men har du modet, så har vi masser af forslag til en anderledes blanding! 

Med panelgardiner fra danske Stila har du mulighed for frit at blande farver og mønstre på de enkelte paneler.

Fordi tekstilet fastmonteres med velkrobånd, kan det enkelte panel nemt skiftes ud. Skifter din bolig farvetema, eller trænger du til fornyelse, kan du derfor til hver en tid udskifte dine paneler uden at skulle købe ny hardware.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på panelgardiner

Kunne du tænke dig en pris på panelgardiner? Så kan du med fordel bestille et gratis besøg af vores gardinkonsulent samt et uforpligtende tilbud på telefon 45 88 21 00 eller e-mail mail@house-of-blinds.dk

Du er også velkommen til at besøge vores butik i Kongens Lyngby. Vores gardinkonsulent tager ud til alle kunder i både København og omegn samt resten af Sjælland.

Se også vores lamelgardiner og plissegardiner.​

House of Blinds ApS
CVR: 30574044