Træpersienner

Den danske træpersienne er en sand klassiker. Med sit store udvalg af forskellige træsorter, komfortable betjening og lange holdbarhed er man sikret en gardinløsning, der er både flot og funktionel. Hos House of Blinds har vi bl.a. træpersienner fra danske Stila, der siden 1949 har leveret kvalitet og design til danskernes vinduer.


Stilas træpersienner er alle produceret af 100% ægte træsorter, som bl.a. bambus, abachi, iroko, lind og ask.

JASNO Træpersienner

​Med træpersienner fra JASNO skaber du en unik stemning i ethvert rum i dit hjem, som gør det nemt at lege med sollys og skygger. Til det formål er træpersienner fra JASNO i en klasse helt for sig selv. Det er næsten umuligt at trække dem skæve! 

Hvordan kan det lade sig gøre?

JASNO træpersienner er kvartsavet af stammen. Det giver smukke, lange og lige lameller. Du kan vælge fra en hel pallette af varme og friske farver samt forskellige lamelstørrelser. JASNO's persienner er ikke helt almindelige træjalousier. Kvaliteten af JASNO's træpersienner ser du i de mange gennemtænkte detaljer – som andre træpersienner tit ikke har. Små ting, der gør en verden til forskel.

Et bæredygtigt valg​

​Vidste du en træpersienne også kan være et bæredygtigt valg af solafskærmning? Vores bambus lameller består af hurtigt-voksende bambus, der kan fældes så ofte som hvert 2. år. Til sammenligning fældes langsomt voksende træsort såsom eg kun hvert 25. år.

Typisk betjenes en persienne med enten snor og drejestang, men fås også med både elektrisk betjening og kæde. Sammen finder vi den rigtige løsning til netop dit behov.

Gratis tilbud​

Har du lyst til at få et gratis og uforpligtende tilbud på dine nye gardiner? Bestil er et gratis besøg af vores gardinkonsulent på tlf: 4588 2100 eller besøg vores butik i Kongens Lyngby.

Bestil opmåling

House of Blinds ApS
CVR: 30574044