Monte Carlo

Fabers Monte Carlo markise er den mest eksklusive terrassemarkise du kan tænke dig. Designet i bløde og runde former. Den elegante forbom i rustfri stål fås med endedæksler i messing, kobber eller rustfri stål, en ekstra flot finish.
Armene er monteret med gastryk cylindre, der er med til at absorbere for kraftige vindstød og altid holder dugen stram. Markisen leveres standard med tunge, enten lige eller bølget afslutning.


Monte Carlo er velegnet til montering såvel frit som under udhæng og den kan monteres på mur eller spær. Leveres kun med motor med fjernbetjening, og selvfølgelig med mulighed for tilslutning af sol- og vindstyringer. Monte Carlo leveres i op til 6,5 meter og 3,5 meter i udfald.


Dugen er et kapitel for sig selv, men også her er det den bedste kvalitet og findes i 160 forskellige farver og mønstre. Så er du til ensfarvet hvid eller striber i regnbuens farver, så er der nok at vælge imellem.


Du får 5 års garanti på din markise, men du kan godt regne med, under normale forhold, at du har markise i op imod 25 år, og skulle du få lyst til at få en anden farve dug på senere, kan den selvfølgelig udskiftes.


Markiserne leveres standard med motor og radiostyret fjernbetjening, så kan du betjene dine markiser inden for en rækkevidde på 200 meter, og både ude- og indenfor. Din nye markise kan også tilkobles en sol- og vindvogter, så kan vejret styre din markise, så du får maksimal udnyttelse af den, også selv om du ikke er hjemme.


Monte Carlo er absolut den ypperste af sin slags inden for markiser.

House of Blinds ApS
CVR: 30574044