Dupli gardiner

Dupli gardiner er, ligesom plisségardiner, en fantastisk gardinløsning, hvis du gerne vil have gardiner der passer til ethvert vindue. Dupli gardinerne er nemlig lige så fleksible og kan passe til alle vinduer. Så er dit vindue trekantet, trapezformet, har buet eller skrå overkant eller er det ovenlysvinduer, ja, så er Dupli gardiner den perfekte løsning.
Dupli gardiner fra danske Stila kan fås med såkaldt “fri parkering”, hvor du kan betjene dit gardin både oppe- og nedefra. Fri parkering er den perfekte løsning, hvis du ønsker fuld kontrol over afskærmning og udsyn.
Stoffet til Dupli gardinerne fås masser af forskellige toner og kvaliteter, samt med mange forskellige transparenser. Helt fra næsten gennemsigtige stoffer, der blot filtrere det skarpe lys fra, og til de mørklæggende stoffer, der med StilasLightBlock® system mørklægger hele 99%.

Spar på varmeregningen

Med sine unikke stoflommer skaber Dupli gardinerne et lag af stillestående luft, som isolerer og reducerer varmetabet fra vinduerne. Faktisk kan Dupli gardiner give en energibesparelse på op til 30%! Vælges Dupli gardinet med mørklæggende termofolie er effekten optimal. Dog afhænger besparelsen mest af brugen. Er man eksempelvis god til at have gardinet trukket ned, når rummet er forladt, spares der mere på varmeregningen, end hvis vinduet er blottet. Af denne grund kan elektrisk betjening særligt anbefales til denne type solafskærmning.
Har du problemer med akustikken i i dit hjem kan Dupli gardiner også være løsningen. Det lydabsorberende stof reducerer rumklangen med op til 55%.

Gratis tilbud

Har du lyst til at få et gratis og uforpligtende tilbud på dine nye gardiner? Bestil er et gratis besøg af vores gardinkonsulent på tlf: 4588 2100 eller besøg vores butik i Kongens Lyngby.

Bestil opmåling

Bliv inspireret

House of Blinds ApS
CVR: 30574044