Plissegardiner

Plissegardiner er en fantastisk gardinløsning, hvis du gerne vil have, at dine gardiner skal ”forsvinde”, når du ikke skal bruge dem. Med sine smalle top- og bundlister og det plisserede stof imellem disse, fylder det kun ganske få centimeter, når det er trukket op – samtidig med at de er aldeles flotte når de er trukket ned.

Stoffet til plissegardinerne fås i hundredevis af farver og mønstre, samt med mange forskellige transparenser. Helt fra næsten gennemsigtige stoffer, der blot filtrere det skarpe lys fra, og til de næsten mørklæggende stoffer der giver effektiv solafskærmning. Leder du efter mørklægning bør du dog overveje Dupli gardiner i stedet.

Til ethvert vindue

Plissegardiner er utroligt fleksible og kan passe til alle vinduer. Så er dit vindue trekantet, trapezformet, har buet eller skrå overkant eller er det ovenlysvinduer, ja, så er plissegardiner den perfekte løsning.

Plissegardiner fra danske Stila kan fås med såkaldt “fri parkering”, hvor du kan betjene dit gardin både oppe- og nedefra. Fri parkering er den perfekte løsning, hvis du ønsker fuld kontrol over afskærmning og udsyn.

Gratis tilbud

Har du lyst til at få et gratis og uforpligtende tilbud på dine nye gardiner? Bestil er et gratis besøg af vores gardinkonsulent på tlf: 4588 2100 eller besøg vores butik i Kongens Lyngby.

Bestil opmåling

Bliv inspireret

House of Blinds ApS
CVR: 30574044

Engelsborgvej 29
2800 Kongens Lyngby