Markiser

Der findes rigtig mange forskellige markiser på det danske marked. Hos House of Blinds vil vi kun sælge dig det bedste, derfor sælger vi kun Fabers markiser. Du får en markise, der er lavet i de bedste materialer og med et stort udvalg af modeller, så vi kan give dig den helt rigtige løsning på markiser til netop dig og dit hus.

Alt i terrassemarkiser

House of Blinds er en Fabers største forhandlere af terrassemarkiser i Danmark. Derfor ved vi også alt, hvad der er at vide om terrassemarkiser. Se de mange forskellige modeller på billederne herunder, eller besøg en af vores butikker i Lyngby i området omkring Charlottenlund, Holte og Virum og se vores terrassemarkiser rigtigt!

De helt rigtige markiser til dig

Luk øjnene… kan du se dig selv under din nye markise på din terrasse med familien eller vennerne, en lækker drink og grillen ved siden af… Terrassemarkiser og markiser fra House of Blinds sikrer et godt resultat hver gang.

Kontakt os

Har i lyst til at høre mere om hvad vi tilbyder inden for terassemarkiser eller har tvivlsspørgsmål, så ring på tlf.4588 2100ligesom i også er velkomne i vores butik i Kongens Lyngby.

Vi kommer derudover gerne ud på jeres adresse og laver en gratis opmåling og giver et uforpligtende tilbud på stedet.

House of Blinds ApS
CVR: 30574044