Panelgardiner

Panelgardiner er det gode alternativ til de traditionelle fortræksgardiner. Panelgardinets udtryk er enkelt, stramt og stilrent, hvilket gør, at de passer perfekt til moderne og stilrene vinduespartier. Med høj funktionalitet og fleksibilitet giver panelgardinerne dig mulighed for at tilpasse dit gardin til dine behov. Panelerne fås i bredder fra 40 cm til 120 cm og skinnerne i op til 6 meter.
Du kan få panelgardiner, der betjenes ved blot at flytte det enkelte panel uafhængigt, eller du kan vælge, at panelerne sidder sammen og du betjener dem med snortræk eller med en førestang. I vores butik i Lyndby kan du opleve panelgardinerne i funktion.

Mix og match

Ensfarvede panelgardiner er smukke og enkle, men har du modet, så har vi masser af forslag til en anderledes blanding! Med Panelgardiner fra danske Stila har du mulighed for frit at blande farver og mønstre på de enkelte paneler.
Fordi tekstilet fastmonteres med velkrobånd, kan det enkelte panel nemt skiftes ud. Skifter din bolig farvetema, eller trænger du til fornyelse, kan du derfor til hver en tid udskifte dine paneler uden at skulle købe ny hardware.

Gratis tilbud

Har du lyst til at få et gratis og uforpligtende tilbud på dine nye gardiner? Bestil er et gratis besøg af vores gardinkonsulent på tlf: 4588 2100 eller besøg vores butik i Kongens Lyngby.

Bestil opmåling

House of Blinds ApS
CVR: 30574044

Engelsborgvej 29
2800 Kongens Lyngby