Sienna markiser

Elegante linjer, bløde former og solid teknologi kendetegner Sienna markisen. . Dækskærmen er monteret med børster, der rengør dugen, når markisen køres ind. Sienna markisen kan leveres med indbygget rullegardin i forbommen. Rullegardinet gør, at du ikke bliver blændet, når solen stå lavt. Sienna markisen kan også leveres med 3 eller 5 halogenspot, og eventuelt med lysdæmper. Det giver et hyggeligt lys på din terrasse, når markisen er kørt ud – og en smuk facadebelysning, når markisen er kørt ind. Sienna markise kan også, som den eneste af sin slags, leveres med et knæk på forbommen. Dette giver mulighed for evt. regnvand også i større mængder, kan løbe af dugen
Sienna markiser er velegnet til montering såvel frit som under udhæng og kan monteres på mur eller spær. Leveres standard med motor og fjernbetjening, og selvfølgelig med mulighed for tilslutning af sol- og vindstyringer. Sienna markisen leveres i op til 6,6 meter i bredden og 3,5 meter i udfald. Kan yderlig sammenkobles i op til 13,10 meter i bredden.


Stellet på din nye sienna markiser fra Faber er pulver lakeret og kan leveres i alle ral farver. Dugen er et kapitel for sig selv, men også her er det den bedste kvalitet og findes i 160 forskellige farver og mønstre. Så er du til ensfarvet hvid eller striber i regnbuens farver, så er der nok at vælge imellem. Du får 5 års garanti på din markise, men du kan godt regne med, under normale forhold, at du har markise i op imod 25 år, og skulle du få lyst til at få en anden farve dug på senere, kan den selvfølgelig udskiftes. Markiserne leveres standard med motor og radiostyret fjernbetjening, så kan du betjene dine markiser inden for en rækkevidde på 200 meter, og både ude- og indenfor. Din nye markise kan også tilkobles en sol- og vindvogter, så kan vejret styre din markise, så du får maksimal udnyttelse af den, også selv om du ikke er hjemme.

House of Blinds ApS
CVR: 30574044

Engelsborgvej 29
2800 Kongens Lyngby