Lamelgardiner

Lamelgardiner er en perfekt løsning, hvis du har store vinduer og gerne vil kunne styre indkig og lyset i din bolig. Med masser af forskellige farver, kvaliteter og lamelbredder kan du skabe din helt personlige stil og tilpasse gardinerne til netop dit vindue.


Vidste du at lamelgardiner kan laves helt op til 7 meter i bredden og 6 meter i højden? Med lamelgardiner fra Stila får du ydermere muligheden for at lave lamelgardiner til skråvinduer og kanapper.

Bæredygtige lameller

Kan man lave gardiner med bandsikre dessiner, antibakterielle overflader, eller stof lavet af genanvendte plastikflasker? Det kan danske Stila! I deres kollektion af lamelgardiner findes der gardiner certificeret med både Greenguard Gold, vugge-til-vugge og Microban. Flaskerne bliver indsamlet i naturen og herefter omdannet til 6 forskellige stoffer til brug i både lamelgardiner og rullegardiner.

Gratis tilbud

Har du lyst til at få et gratis og uforpligtende tilbud på dine nye gardiner? Bestil er et gratis besøg af vores gardinkonsulent på tlf: 4588 2100 eller besøg vores butik i Kongens Lyngby.

Bestil opmåling

House of Blinds ApS
CVR: 30574044

Engelsborgvej 29
2800 Kongens Lyngby