Rullegardiner

Rullegardiner er blevet moderne igen! Med sit meget enkle udtryk, men også meget funktionelle stil, er rullegardiner kommet for at blive. Du kan vælge alt fra det helt tynde lærred, hvor du kan se igennem, hvis du har en smuk udsigt eller bare gerne vil have lyset ind i dine stuer, til mørklægningsgardiner hvis du gerne vil sove længe og lukke lyset ude helt.
Vores rullegardiner fra danske Stila fås i et kæmpe udvalg af farver og mønstre, samt med mulighed for accessories såsom forskellige bundlister og profil farver. Mulighederne er mange – og vi guider dig igennem dem alle!

Elektriske rullegardiner

Vil du kunne styre dine rullegardiner fra sofaen eller fra sengen, kan du få motor og en fjernbetjening til gardinerne.
Du kan også vælge at betjene dine rullegardiner, med den ”gammel dags” fjeder og et nedtræk i mange forskellige klassiske, smarte eller stilrene udgaver eller du kan vælge kædetræk som placeres i højre eller venstre side og er enten i stål eller matchende farve til rullegardinslærred.

Gratis tilbud

Har du lyst til at få et gratis og uforpligtende tilbud på dine nye gardiner? Bestil er et gratis besøg af vores gardinkonsulent på tlf: 4588 2100 eller besøg vores butik i Kongens Lyngby.

Bestil opmåling

Bliv inspireret

House of Blinds ApS
CVR: 30574044

Engelsborgvej 29
2800 Kongens Lyngby